Preston91 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) Witam! Temat odnosi się do wersji 1.3. Czy ktoś przerabiał ten sam problem? Gra crash'uje prawie na każdym kroku, wywala do systemu z błędami, bug'ami itp. Co jest nie tak? Jaka jest najnowsza wersja do LA? Gdzie pobrać samego patch'a? Błagam o pomoc, tak się nie da grać :( Edytowane 15 Lipca 2019 przez Preston91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 @Preston91 Jak to co jest nie tak, to stara wersja A która jest najnowsza? Wejdź w temat z Lost Alpha DC i jak byk masz, że 1.4007. A co do twojego erroru to już nie pamiętam, wrzuć sobie go w googla ale chyba chodziło o to, że masz włączoną widoczność ciała bohatera, widać nogi i brzuch, ręce, jak spojrzysz w dół, a wersja 1.3xxx się z tym sypała bodajże. Pamiętam takie tematy. @Preston91 A i jeszcze jedno najnowsze wersje moda pobierasz od nowa całe, nie było patcha, który by zmieniał 1.3 na 1.4007. Za dużo zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 @Preston91 Lost Alpha jest akurat takim tworem, że kompletnie nie ma sensu grać w starsze wersje - nowe moim zdaniem ulepszają niewiele, ale poprawiają największe bolączki poprzedniczek i czynią doświadczenie mniej problematycznym. Tym bardziej, że na forum jest bardzo fajnie, kolektywnie przygotowane spolszczenie najnajnajnowszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preston91 Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Tego właśnie się obawiałem - pobierania od nowa całego LA :/ Co do ustawień "widoku ciała" - to mam akurat wyłączone. Screen błędu jest jednym z wielu, gra crash'uje m.in. gdy ze schowków pobieram zawartość, a nawet i w trakcie biegu sprintem - w wielu lokacjach. Nie są to błędy regularne, nie ma znaczenia w której pozycji na mapie aktualnie się znajduję. Czy jest to wina wersji 1.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Może tak, może nie, ale co za różnica - nie graj w wybrakowaną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preston91 Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 A jeszcze pytanie odnośnie języka polskiego w najnowszej wersji gry. Spolszczenie dotyczy tylko napisów, czy jest też polski dubbing? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Pod względem dubbingu jesteśmy sto lat za murzy... Znaczy za kolegami ze wschodu. Nie ma i pewnie nie będzie dubbingu, są napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Tylko napisy, kto by ci nagrał dubbing do moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 1 minutę temu, tom3kb napisał: kto by ci nagrał dubbing do moda Wbrew pozorom to nie jest wcale taki głupi pomysł, ale skończyłoby się tak, że 3/4 i tak grałoby w oryginale. Porywanie się na takie przedsięwzięcie dla tych kilku, góra kilkunastu chętnych chociaż spróbować wersji z dubbingiem to strata czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preston91 Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Z tym modem sprawa wygląda tak, że na jego temat jestem kompletnie zielony, serię Stalkera przerabiałem kilka latek wstecz, stąd te "głupie" pytania z mojej strony No nic, dzięki Wam wielkie za podpowiedzi, pozostaje mi pobrać najnowszą wersję i cieszyć się tym, co jest Temat z mojej strony zamknięty, dzięki raz jeszcze i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi