Trucker64 Posted July 28, 2019 Report Share Posted July 28, 2019 (edited) Witam ! Taki problem ! Jestem na poligonie doświadczalnym- wykonuję zadanie: Zbadać przejścia miedzy podziemnymi laboratoriami. znaleźć przejście z podziemi do lab X16 ---- zakończone znaleźć przejście do Czerwonego kołchozu ------ zakończone znaleźć przejście do X-10 ------zakończone znaleźć przejście do X-18 ------zakończone znaleźć kod cyfrowy do drzwi -------zakończone odkodować drzwi -------zakończone wrócić do Pułkownika Brouna Wychodzę z Lab X-18 przejściem w tunelu i idę do Pułkownika. Nie mogę tam dotrzeć, ponieważ część (nie wszyscy ! ? ) zmieniła nastawienie na wróg. Również Prof. Plojmar też zmienił nastawienie na wróg. No i ginę za każdym. Czy to normalne ? Prof. był przyjaźnie nastawiony, nawet dał lekarstwo a tu takie coś ! Jak odpowiem ogniem to wszyscy zmieniają nastawienie i wszyscy wrogami. Edited July 28, 2019 by Trucker64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gatzek Posted August 11, 2019 Report Share Posted August 11, 2019 Jedyne co mi przychodzi do głowy to sprawdzenie w którym dokładnie momencie NPC zmieniają nastawienie. Jeśli masz wcześniejsze sejwy to posprawdzaj i graj od momentu kiedy jeszcze nie są wrogo nastawieni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trucker64 Posted August 19, 2019 Author Report Share Posted August 19, 2019 Witam ! Już wiem co źle zrobiłem. Jak przechodziłem przejściami przez kolejne laby , to w ostatnim labie X-18, tam gdzie wcześniej urzędował prof. Plojmar siedzą skulone -unieruchomione "terminatory?" poczęstowałem je ołowiem i to stąd ta zmiana nastawienia Prof. Plojmara i innych. ( ciekawe dlaczego? ) Wczytałem sejwy sprzed wyprawy po labach i zostawiłem ich w spokoju. Wszystko było w porządku !! Teraz idę dalej !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trucker64 Posted August 29, 2019 Author Report Share Posted August 29, 2019 Pozdrowienia I doszłem do końca moda. Mod bardzo ciekawy . Trzeba pamiętać co robiłeś i czytacz notatki. Transmutacje kryształów, Amuletów i Strażników uczą cierpliwości i silnej woli. W Martwym Mieście kolorowe anomalie OK! Tylko w sarkofagu poziom wytrzymałości przeciwników i ich celność bardzo duża. (mnóstwo !!!! razy poległem zanim dotarłem do celu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts