Jump to content

Wyjscie z X-18 i prof. Plojmar

Trucker64

Recommended Posts

Witam !

Taki problem ! Jestem na poligonie doświadczalnym- wykonuję zadanie:

Zbadać  przejścia miedzy podziemnymi laboratoriami.

znaleźć przejście z podziemi do lab X16                      ----  zakończone

znaleźć przejście do Czerwonego kołchozu                 ------ zakończone

znaleźć przejście do X-10                                            ------zakończone

znaleźć przejście do X-18                                            ------zakończone

znaleźć kod cyfrowy do drzwi                                     -------zakończone

odkodować drzwi                                                       -------zakończone

wrócić do Pułkownika Brouna

Wychodzę z Lab X-18 przejściem w tunelu i idę do Pułkownika. Nie mogę tam dotrzeć, ponieważ część (nie wszyscy ! ? ) zmieniła nastawienie na wróg. Również Prof. Plojmar też zmienił nastawienie na wróg. No i ginę za każdym.       Czy to normalne ?             Prof. był przyjaźnie nastawiony, nawet dał lekarstwo a tu takie coś !

Jak odpowiem ogniem  to wszyscy zmieniają nastawienie i wszyscy wrogami.

ss_roman_07-28-19_17-57-09_(hiding_road).thumb.jpg.fab7c1206ce817f07fd4ff24f7cec74e.jpg

Edited by Trucker64

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam !

Już wiem co źle  zrobiłem. 

Jak przechodziłem przejściami przez kolejne laby , to w ostatnim labie  X-18, tam gdzie wcześniej urzędował prof. Plojmar siedzą skulone -unieruchomione "terminatory?"

poczęstowałem je ołowiem i to stąd ta zmiana nastawienia Prof. Plojmara i innych. ( ciekawe dlaczego? )

Wczytałem sejwy sprzed wyprawy po labach i zostawiłem ich w spokoju. Wszystko było w porządku !!

Teraz idę dalej !!

• 2 weeks later...

Pozdrowienia

I  doszłem do końca moda. Mod bardzo ciekawy .  Trzeba pamiętać  co robiłeś i czytacz notatki.

Transmutacje kryształów, Amuletów i Strażników uczą cierpliwości i silnej woli.

W Martwym Mieście   kolorowe anomalie  OK!

Tylko w sarkofagu poziom wytrzymałości przeciwników i ich celność bardzo duża. (mnóstwo !!!! razy poległem zanim dotarłem do celu).