Sergiej03 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam! Przychodzę z pytaniem.Gdzie mogę znaleźć spolszczenie do Stalker'a Dead air 98b ? Czy w ogóle się pojawił ? czy sie pojawi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @Sergiej03 Wiedz, ze jeśli jest gotowe do pobrania spolszczenie do moda, to zawsze masz o tym informację w #1 wstawienia moda. I nie trzeba pytać. A czy spolszczenie będzie? Tu duży . Może ktoś-kiedyś. Patrzeć niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @kondotier Trochę się pospieszyłeś. Przecież aktualna wersja Dead Air to właśnie 0.98b i do tej jest spolszczenie w temacie moda. A mój "imiennik" @Sergiej03 powinien najpierw sam sprawdzić, a dopiero potem zadawać takie pytania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiej03 Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 3 godziny temu, kondotier napisał: @Sergiej03 Wiedz, ze jeśli jest gotowe do pobrania spolszczenie do moda, to zawsze masz o tym informację w #1 wstawienia moda. I nie trzeba pytać. A czy spolszczenie będzie? Tu duży . Może ktoś-kiedyś. gdzie mam wkleić to spolszczenie >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @Sergiej03 polonizację zazwyczaj wkleja się do folderu gry. i trzeba się zgodzić na podmianę plików. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @Sergiej03 Przecież masz jak wół instrukcję w podlinkowanym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi