basowy Posted July 31, 2019 Report Share Posted July 31, 2019 Witam. Mam problem z modem złota kula do Stalkera:Cień Czarnobyla na wesji GOG. Mianowicie po instalacji moda i wypakowaniu wszelkich patchy i spolszczeń,gra nadal pokazuje się w języku rosyjskim. Próbowałem również użyć data unpackera,żeby wypakować wszelkie gamedaty,ale nic to nie dało. Wie ktoś może jak to wykonać? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted July 31, 2019 Report Share Posted July 31, 2019 A stalkera miałeś w wersji Pl, Rus czy English z GoGa. No i skąd pobierałeś moda bo na forum jest wersja samodzielna, której nie wrzucasz na grę W pierwszym poście jest wszystko opisane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basowy Posted July 31, 2019 Author Report Share Posted July 31, 2019 Wersję stalkera mam po polsku. Moda pobierałem od was,ale pobierałem te dwa pliki do rozpakowania,jak i przez bitcometa wersję do ściągnięcia. Czyli wychodzi na to że mam tego nie rozpakowywać do stalkera,tylko zrobić osobny folder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted July 31, 2019 Report Share Posted July 31, 2019 Jak repack to nie do gry, repack to już gra z modem w jednym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts