basowy Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Witam. Mam problem z modem złota kula do Stalkera:Cień Czarnobyla na wesji GOG. Mianowicie po instalacji moda i wypakowaniu wszelkich patchy i spolszczeń,gra nadal pokazuje się w języku rosyjskim. Próbowałem również użyć data unpackera,żeby wypakować wszelkie gamedaty,ale nic to nie dało. Wie ktoś może jak to wykonać? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 A stalkera miałeś w wersji Pl, Rus czy English z GoGa. No i skąd pobierałeś moda bo na forum jest wersja samodzielna, której nie wrzucasz na grę W pierwszym poście jest wszystko opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basowy Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Wersję stalkera mam po polsku. Moda pobierałem od was,ale pobierałem te dwa pliki do rozpakowania,jak i przez bitcometa wersję do ściągnięcia. Czyli wychodzi na to że mam tego nie rozpakowywać do stalkera,tylko zrobić osobny folder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Jak repack to nie do gry, repack to już gra z modem w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi