wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Czy ktoś z Was wykonał to zadanie które daje nam Doktor? Wisi ono u mnie już od dłuższego czasu i nie wiem jak się za nie zabrać. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Jeśli się nie mylę chodzi o pseudogiganta. Trzeba go zabić embrionami mutantów. I chyba jest przymus embriona pseudogiganta, ale nie jestem pewien tego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 @Pure To trochę pogmatwane. W opisie zadania jest wilkołak, pseudogiganty na stadionie wybiłem wszystkie, pozostało "coś" na czterech łapach podobne do niedżwiedzia, którego zabicie skutkuje niewykonaniem zadania. I co z tym fantem zrobić? Embrionami, mówisz, go załatwić? Tych mam mnóstwo, dzięki za podpowiedż, spróbuje, zobaczę co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Tak ja mówię nie jestem pewien co to był za mutant, może faktycznie wilkołak. Wiem na pewno że embrionami mutantów. Weź ich trochę bo może nie wystarczyć jak weźmiesz jeden. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 @Pure Po "niewidzialnych schowkach" mam pełno embrionów. Wezmę ze sobą ile dam radę unieść Dla pewności. Zawsze tak robię 4 minuty temu, Pure napisał: może faktycznie wilkołak Do wilkołaka trochę niepodobne ale kto tam wie jak to nazywać 8 minut temu, Pure napisał: Weź ich trochę bo może nie wystarczyć jak weźmiesz jeden. Już mnie OP nie raz doświadczyło o tym żeby dobrze się zaopatrzać A pamiętasz czy Tobie udało się ukończyć to zadanie? Spróbuję tych embrionów jak mówisz. Dzięki za podpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Tak ukończyłem je bez problemu. Wywołałem chyba dwa pseudogigatny i ślepe psy. Z jednego embriony ślepego psa wyskakują aż 3. Także spokojnie okrążą ofiarę i tyle powinno wystarczyć. Ale nie zaszkodzi wziąć na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Poradziłem sobie z tym zadaniem. Faktycznie trzeba tego mutanta załatwić embrionami. W moim przypadku wystarczył jeden embrion burera. Dziękuję @Pure za pomoc. Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi