Czujny Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Wiedziałem, że ten moment kiedyś nadejdzie. Stalker mnie znudził i nie jestem w stanie nawet się zmusić do grania w żadne mody. Zaczęło się trochę ponad rok temu. Ogrywałem RTTN i w pewnym momencie postanowiłem sobie zrobić przerwę. Wstępnie miała potrwać kilka dni. Dni przeszły w tygodnie, tygodnie przeszły w miesiące, a miesiące w rok. Ostatnio spróbowałem wrócić do RTTN i po dwóch dniach dałem spokój. Zamiast niego uruchomiłem Legend Returns i odinstalowałem jeszcze tego samego wieczoru. Wisienką na torcie rozgoryczenia był uwielbiany przeze mnie Opek. Zainstalowałem i odinstalowałem na drugi dzień. Stało się. Nie mogłem się zmusić do wczucia w historię, nie byłem w stanie odepchnąć od siebie wszechogarniającej nudy, biegnąc po raz kolejny przez te same mapy. Wyciąganie artów z anomalii, strzelanie się z wojskowymi czy polowanie na Pijawkę... wszystko robiłem ot tak sobie, z przyzwyczajenia i mechanicznie bez ani krzty radości i zainteresowania. Ostatecznie wczoraj wywaliłem z dysku wszystkie stalkerskie mody. Myślałem, że rok przerwy w graniu wystarczy, a tu taka "niespodzianka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 @Czujny No to zaproponuję Ci mody: Nowicjusz i W pajęczynie kłamstw, bo w Dolinę Szeptów chyba grałeś. A co z Rebornami? Niby te same lokacje, niby ci sami ważni NPCe, ale jesteś jakby w innej grze, w innym świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 @kondotier Jeśli polecasz, to spróbuję. Może któryś z tych modów pomoże przełamać moją obecną niechęć do Stalkera, nota bene, mojej absolutnie ulubionej gry. Dzięki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi