OldMan Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Trafiłem na rzeczy których nie znałem: I coś jeszcze: Fajnie się słucha a jak ktoś ma Kobietę może nieźle zawirować TU cała playlista: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Jeżeli chodzi o Skillet to niedawno zakupiłem hurtem cztery płyty, powodem były właśnie filmy GMV z Youtube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Mnie zaskoczył klimat Ach ta słowiańska dusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Ja cież nie chce martwić, co to! wycieczka z poprawczaka? Klasyk: Edytowane 31 Grudnia 2019 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi