dojazd997 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Witam. W modzie NS do STALKER Cień Czarnobyla po wyjściu z labolatorium x-18 i zabiciu kilku żołnierzy można usłyszeć dźwięk jakiegoś demona (nie wiem jak go opisać) i ekran zaczyna ciemnieć. Tak jakby coś miało się załadować zaraz. Przez chwile obraz się przycina znikają wszyscy z PDA i wywala grę z błędem. Gra w wersji pudełkowej. Jeżeli nikt nie ma rozwiązania to może ktoś posiada save po tej sytuacji? Zdjęcie 1. KLIK Zdjęcie 2. KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 A potem zerknij sobie do jednego z tematów niżej w tym dziale czy czasem nie ten sam wylot co tam i albo spróbuj fixa albo reinstal moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dojazd997 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...hadow of chernobyl\gamedata\scripts\ex_horror.script:433: attempt to index global 'ex_news' (a nil value) stack trace: fix nic nie dał zrobię jeszcze reinstal moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Jeśli przeinstalowanie nie pomoże zmień plik ex_horror.script jest w folderze gamedata\scripts na mój i sprawdź czzy problem ustąpi. ex_horror.script Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 @dojazd997 no ale to chyba widzisz, że masz inny error. Co do twojego problemu, to ostatnie posty na pierwszej stronie i kilka na drugiej. Jest też link do fixa. https://stalkerteam.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=12151 A jak coś to szukajka jest jeszcze kilka postów więc może inne porady, mi się nie chciało czytać. https://stalkerteam.pl/search/?q=ex_news&quick=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dojazd997 Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Reinstal dał radę. Dzięki za wszelką pomoc i przepraszam za kłopot z powodu mojego lenistwa haha ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi