Bojownik Monolitu Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Jakieś 3 miesiące temu grałem w Stalker Zew Prypeci. Ale postanowiłem, że jak skończyłem całą grę to zagram w stalkera czyste niebo. Postanowiłem, że wrócę do stalker zew prypeci a tu (próbowałem z płytą i bez płyty) komunikat: Odinstalowywałem grę i instalowałem 5 razy i bez skutku(nie mam żadnych modów z tą grą ani nie zmieniałem plików) Problem pojawił się jak zainstalowałem Stalkera Czyste Niebo czy to jest powiązane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 @Goblin z Долг Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojownik Monolitu Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Dzięki za polecenie poradnika. Ale jeśli dobrze rozumiem to zdanie ,,przechodzimy na sam dół do linijki FATAL ERROR." To przeszedłem na sam koniec logów i : nie zauważyłem nic z error ani z fatal error (i nie za bardzo kapuje gdzie mam szukać) chyba, że źle zrozumiałem lub nie zauważyłem Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 @Goblin z Долг Zdarzają się logi bez fatal errora albo nawet puste, wtedy lepiej wrzucić cały, albo jako załącznik do posta, albo wrzuć w spoiler dodatkowo jeszcze chyba w kod </> mozna było wrzucać zeby było lepiej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojownik Monolitu Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Czy o to chodziło xray_pc.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makro730 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) @Goblin z Долг Zmiana Cracka A TAK NA SERIO: Proszę wykonać kroki: - odinstalować grę, usunąć wszelkie pliki pozostałe po instalacji gry, następnie zainstalować grę ponownie, przy instalacji nie podając nazwy użytkownika - wejść do folderu gdzie przechowywane są dane gry, standardowo C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\Dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat, lub C:\Użytkownicy\Publiczny\Dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat - skasować całą zawartość tego folderu, łącznie z podfolderami. - uruchomić grę poprzez plik Stalker-COP.exe (z folderu gdzie gra została zainstalowana). Po uruchomieniu gry należy w ustawieniach grafiki wybrać oświetlenie statyczne zamiast dynamicznego. Edytowane 12 Maja 2020 przez Makro730 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojownik Monolitu Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Dzięki za radę. Wszystko działa jak nowe, Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi