marek1230 Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 Witam, mam problem z przejściem na wysypisko, mianowicie w momencie wykonania zadania na posterunku północnym, drzwi nadal są zamknięte. Aktualizacja udało mi się przejść strzelając w drugą stronę drzwi, ale zadania Kochanie, wyrzuć śmieci mi nie zalicza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 @marek1230 Obejrzyj filmik #13. Porównaj, co zrobiłeś, a czego nie. https://www.youtube.com/watch?v=Ew81FkxHjio&list=PLnGInkNZHnoK-oIk8uHgUYUtnh8B702NJ&index=13 Na początku mówi o drugim sposobie przejścia za tory przez elektrotunel. Jemu się nie powiodło, a mnie tak. Czyli się da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1230 Posted May 15, 2020 Author Report Share Posted May 15, 2020 (edited) @kondotier Zrobiłem wszystko jak na filmiku, drzwi mogę otworzyć jedynie mechanicznie Strzelając do nich z drugiej strony Pominięcie tego questa będzie miało wpływ na fabułę? Edited May 15, 2020 by marek1230 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted May 15, 2020 Report Share Posted May 15, 2020 @marek1230 Widocznie coś, co nie jest widoczne na filmiku, z tego zadania o śmieciach wcześniej nie wykonałeś. Nie kojarzę tego zadania, tak że nie odpowiem o skutkach niezaliczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts