dojazd997 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Witam. Wróciłem sobie do NS. Zaparłem się i chcę przejść całość. Zgodnie z instrukcją dążę do zakończenia w którym niszczymy świadomość Z. Napotkałem pewien problem. Nie mogę poprowadzić dalej fabuły ponieważ drzwi w sterowni nie chcą się otworzyć. Jest panel do szyfru ale żadnego nie znalazłem a jak dobrze pamiętam to drzwi były otwarte w samej podstawce. Może ktoś zna rozwiązanie tego problemu? Edytowane 14 Czerwca 2020 przez dojazd997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 @dojazd997 Spróbuj znaleźć jakąś broń której ci nie szkoda, podejdź do zawiasów, kucnij i wyrzuć broń przez klawisz tak aby utknęła w drzwiach. Taka moja sugestia, nie wiem czy całkowicie dobra. tu masz taki drobny tutorial. (To nie jest promowanie kanału) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dojazd997 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dzięki trochę musiałem się nagimnastykować by wyszło. Problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 W takich sytuacjach działało czasami usilne "wbieganie" w krawędź drzwi i podskakiwanie. Czasami dało się je otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi