Dr_Sztychowka Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witam. Zacząłem przygodę z schowkami kolekcjonera i natknąłem się na schowek chyba w "Kamazie" przy drodze do instytutu. Ja widziałem tylko 1 kamaza na drodze ale nic w nim nie było, to włączyłem znaczniki na schowki i okazało się że ten schowek jest w pierwszym samochodzie na spawnie. Już godzinę kręcę się koło tego samochodu, cały już obmacałem i nie znalazłem schowka. Na internecie znalazłem tylko poradniki do 3 pierwszych schowków to jestem skazany żeby tu napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 2 minuty temu, Dr_Sztychowka napisał: natknąłem się na schowek chyba w "Kamazie" A czy to nie jest przypadkiem na słupie obok Kamaza?? Oglądaj od 2:48 minuty: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @wariatDzięki, nie pomyślałbym że to tak będzie schowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi