paolo_15 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Panowie tak jak w temacie jak ominąć teleport w jaskini w której znajduję się Ginekolog ? Nie przychodzi do mnie żadna wiadomość, że teleport jest wyłączony i cały czas wywala mnie na góre góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 @paolo_15 Chodzi Ci o tą dziurę prowadzącą w dół, zaraz za plecami Szury Ginekologa? Wykonuj zadania Soljanki, po którymś zadaniu dostaniesz info, że stamtąd możesz wejść prosto do Labiryntu. Wtedy ten teleport tam zacznie Cię przenosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 31 minut temu, paolo_15 napisał: jak ominąć teleport w jaskini w której znajduję się Ginekolog Przejście NZ => Labirynt otrzymasz po podjęciu zadania Ginekologa na poszukiwanie dysku i rozmowie z Cyklopem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) @wariat Jestem na NT, bo wysłał mnie tam Górnik, by otworzyć minisejf. Wykonałem już zadanie dla Pustelnika - przynieść skrzynkę z bronią. Teraz próbuję wejść do jaskini, w której znajduję się jak przypuszczam Ginekolog, ale uniemożliwia mi to teleport. Czy powinien zgłosić się teraz do innej NPC z NT ? Edytowane 14 Lipca 2020 przez paolo_15 Czy powinien porozmawiać z Cyklopem ? Jest on na NT ? Dodam jeszcze, że mam torbę z medykamentami dla GInekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 @paolo_15 Hm, coś mi tu nie gra.... Czy Ty aby na pewno próbujesz wejść do właściwej pieczary? Szura Ginekolog jest w jaskini naprzeciwko chaty Pustelnika. Przy wejściu stoi Starzec, taki dziadek z minigunem. Rozmawiasz z nim i wchodzisz bez problemu, nie ma tam teleportu. Teleporty znajdują się przy obydwu wejściach do Ognistej pieczary. Jedno wejście jest w wąwozie, drugie na dnie jeziora. To do której pieczary wchodzisz? Albo najlepiej, jeśli możesz, zapodaj screena ze swoja lokalizacją co to za teleport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Wiesz co @wariat chyba próbuję wejść do Tajnej Pieczary, gdzie znajduję się Mucha..wpadłem na mapkę @The Emperor. Więc zaraz napiszę, czy odnalazłem Ginekologa Edytowane 14 Lipca 2020 przez paolo_15 Co nie zmienia faktu, że masz rację, powinien się kierować bliżej chaty Pustelnika. No i oczywiśćie, znalazłem Ginekologa :) Dziękuję za pomoc :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Jaskinia w której znajdujemy Muchę, jest na drugim końcu mapy... Daleko się zapędziłeś Lazaret Szury Ginekologa znajduje się parę kroków od chaty Pustelnika Dokładnie na zachód od chaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi