Helix Posted July 21, 2020 Report Share Posted July 21, 2020 Konkretnie muzyki z menu głównego i muzyki z gitary lub zakładki "twórcy".Dziękuję za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajm21 Posted August 12, 2020 Report Share Posted August 12, 2020 Nie wiem czy taka odpowiedź Cię usatysfakcjonuje, ale jedyna muzyka do której się dokopałem z moją umiejętnością posługiwania się rosyjskim jest muzyka z napisów końcowych i jest to: Антон Соколов - Не возвращайся Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted August 13, 2020 Report Share Posted August 13, 2020 Nie pamiętam tego rosyjskojęzycznego pieśniarza muzyki, którą daje się słyszeć w Stalkerze. Masz tu link do muzy ze Stalkera, która mnie fascynuje: https://megawrzuta.pl/download/57ed28ffde2770ade08613fdaa804c57.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 Warto posłuchać tego wykonawcy wielu pięknych piosenek, a jest to Александр Новиков. Nie jestem na 100% pewien, ale to on śpiewa wyżej podane w linku błatne piosenki, które słychać w modach do Stalkera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helix Posted August 19, 2020 Author Report Share Posted August 19, 2020 (edited) Bardzo wam obu dziękuje szczególnie tobie Kajm21,to właśnie tej piosenki szukałem po tym jak przeszedłem złotą kule którą chyba powtórze streamując dla znajomych Dziekuję i tobie metek,za polecenie fajnego muzyka którego swoją drogą czasem słucham. Dobrej Zony wam obu ; P Edited August 19, 2020 by Helix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts