Ignachinio Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 Siema mam pytanie dostałem do Noego zadanie na zabicie niewidzialnych szponów śmierci. Gdzie tego szukać? Bo jak na razie udało się w przypływie może z dwa zlikwidować gdzie jest reszta? I jeszcze jedna prośba ktoś wie gdzie są puste kolby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 @Ignachinio Nie robiłem tego zadania, ale to chyba o to chodzi. Oglądaj od 8 minuty. Spoiler 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted August 3, 2020 Author Report Share Posted August 3, 2020 Tak o to.. czyli już widzę, że zadanie za dużo sensu nie ma ale dobra zrobię a co z tymi kolbami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 A kolby to nie przypominam sobie, gdzie można zdybać... Na końcu gry jesteś, pewno masz dużo schowków Popatrz sobie, czy nie zostały Ci jakieś z tych zadań soljanki, kwestów Ginekologa itp... W schowkach Resident Evila i schowkach do fabuły recepty na Gwiazdę Proroka chyba były, ale nie jestem pewien. Zobacz jeszcze u Klonowa i spółki czy czasem nie proponują kolb w nagrodę za zadania cykliczne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts