Dezerter06 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Cześć. Mam problem. Śmigłowiec, który miał zabrać Muchę zbugował się na krawędzi mapy. Da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Czołem. Rozumiem, że wczytanie zapisu automatycznego z wejścia na Niezbadane Tereny (Ziemie) lub ponowne wejście na tą lokację (przed rozmową z Muchą) nie pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter06 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Wczytywałem różne sejwy automatyczne jak i ręczne przed tą misją. Niestaty nie pomogło. Próbowałem nawet się zblizyc do tego smiglowca i postrzelać do niego ale jest poza zasięgiem broni i granatników/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Na twoim miejscu wczytałbym grę przed oddaniem rejestratora Woroninowi i kontynuowałbym grę (chyba że już tego próbowałeś). Może wtedy nastąpi prawidłowy spawn tego helikoptera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter06 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Próbowałem nie raz., nic z tego. DZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 @Dezerter06 Zobacz na filmiku od 38:00, czy u Ciebie jest tak jak na nim. https://www.youtube.com/watch?v=HGrMmgFuk7I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter06 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Niedokładnie. Po zdaniu rejestratora i przyjściu na Niezbadane tereny nie ma dialogu z Muchą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 @Dezerter06 Ja mogę wyciągnąć tylko jeden wniosek. Skoro nie masz dialogu, to znaczy że czegoś nie zrobiłeś, co było trzeba. Stąd mod nie puszcza fabuły i śmigłowiec czeka, aż go uwolnisz. Przejrzyj, czy nie masz zaległych zadań w PDA, a w głowie poszukaj co miałeś zrobić i nie zrobiłeś. Może trzeba się cofnąć w zapisach głębiej, niż dotychczas robiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter06 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 ok. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter06 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udało się, przyleciał. Zrobiłem zadania w ciut innej kolejności. No i wcześniej nie wziąłem tego wodnego kwiatka ze sobą, który widziała Mucha i pojawiło się to w dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 @Dezerter06 To chyba brak tego kwiatka był przyczyną braku dialogu. W modach już tak jest, że czasem to co nam się wydaje nieistotne, ma jednak krytyczne znaczenia. Nie darmo Mucha mówiła o tym kwiatku. Stalker jak słyszy o kwiatku dla stalkerki, to staje na głowie aby go znaleźć i jej przynieść. Ale cieszę się, że popchnąłeś akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi