coleman1029 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Witam. Ja sie chciałbym zapytac gdzie mogłbym kupic lub znalesc kombinezon SEVA ,acha i za ile jak juz cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Z tego co pamiętam, to można go kupić u handlarza w bazie "Powinności" w Agropromie (prawdopodobnie tylko na początku gry). Ten kombinezon można też zdobyć jako nagrodę za wybicie składu bandytów na Wysypisku. A ile kosztuje? To można sprawdzić w plikach gry (configs\misc\outfit.ltx). Na pewno zabulisz 28.000 RU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coleman1029 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a czy zeby dostac ten kombinezon to trzeba misje wziasc od kogos czy poprostu isc i wybic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Mozna kupic u naukowcow w jantarze. Pojawia sie losowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a czy zeby dostac ten kombinezon to trzeba misje wziasc od kogos czy poprostu isc i wybic? Tamto zadanie dostaje się bodajże od stalkerów, więc trzeba je wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 U bandytów tez można go kupić tylko na samym początku i trudno do tego czasu uzbierać potrzebna gotówkę , 25000 bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a czy zeby dostac ten kombinezon to trzeba misje wziasc od kogos czy poprostu isc i wybic? Musisz na początek przyłączyć się do Neutralnych Stalkerów. Później walczysz z bandziorami, a twoim celem jest wygranie wojny frakcji, a żeby to zrobić musisz zdobyć ich bazę. Za zwycięstwo dostajesz sporo kasy, SEVĘ, Wielesa i Bąbel (naprawdę się opłaca), później radziłbym wstąpić do Wolności albo do Powinności. Ja miałem raz taką akcję, że mogłem kupić SEVĘ prawie na początku gry u Neutralnych Stalkerów w Kordonie za, uwaga, 18750 rubli (zaraz po przyłączeniu się do nich) i ten kombinezon był później przez cały czas u ich kupca za tą sumę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Rozwalenie Bandytów to nie tylko zajęcie ich bazy ale również wybicie ich całkowicie z planszy, i nie wiem tez czy jak się do Stalkerów podłączysz to czy potem się można gdzie indziej zaczepić, tego ie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coleman1029 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Acha. thx chłopaki jestescie wspaniali xd :)) [ Dodano: 2009-03-11, 09:46 ] KURCZE BYLEM W 2 BAZACH STALKEROW W KORDONIE I NIC MAJA TAKIEJ MISJI Oo http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif [shadow=red]Dino [/shadow] coleman[shadow=cyan][/shadow] też Cie pozdrawia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Najpierw musisz zrobic quest z oficerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 A potem zagadać z szefem Stalkerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp3cu Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Jak tak bardzo chcesz kombinezon SEVA to możesz go dostać na bagnach od handlarza na początku gry: Edytujesz plik o nazwie dialogs_marsh i dopisujesz linijkę w miejscu gdzie są rzeczy otrzymywane: dialogs.relocate_item_section_to_actor... ta linijka to: dialogs.relocate_item_section_to_actor(first_speaker, second_speaker, "scientific_outfit") i masz świeżutki nowiutki kombinezon SEVA w prezencie od handlarza XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 zy jak się do Stalkerów podłączysz to czy potem się można gdzie indziej zaczepić, Można zmieniać frakcje między Bandytami, Wolnymi Stalkerami i Wolnością. Sam to praktykowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coleman1029 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 rozumiem , ale jak podchodze do jakiegos stalkera to zaden nie chce dac mi misji. :/ Help xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Czasem tak bywa był już o tym post poszukaj tam chodziło o Powinność ale to się tyczy czasem wszystkich frakcji, a poza tym to jak nie są oni twoimi kumplami to nie spodziewaj się , że misje od nich dostaniesz, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coleman1029 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Acha. A co do tego ezoszkieletu , ktory dostaje sie jako nagrodę to do kogo trzeba isc op misje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja widziałem egzoszkielet u handlarza w bazie "Powinności". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coleman1029 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Aaa mogłbys powiedziec jaka to misja (wiem tylko ze trzeba wybic baza powinnosci) jak jestem w wolnosci wiec do kogo trzeba sie zgłoscic po misje?http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Od szefa Wolności dostaniesz ta misje ale to musisz niszczyć całą Powinność nie tylko ich bazę co łatwe nie jest maja oni swój przyczółek w Magazynach i chyba w Czerwonym Lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coleman1029 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 acha a bede mogl ja wziasc tak z miejsca ta misje czy dopiero w pewnym mamecie gry? Jeden z Twoich postów został usunięty. Jeszcze raz umieścisz ten sam post, w różnych tematach, to dostaniesz ostrzeżenie. To jest spam. - fidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Na początku jak Oni Cię przyjmują masz za zadanie wyeliminować Powinność i to jest nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tvan Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam. Ja sie chciałbym zapytac gdzie mogłbym kupic lub znalesc kombinezon SEVA ,acha i za ile jak juz cos. - w dziczy jest sekret z SEVĄ. jest w tym domu, który znajduje się przy peronie. uważaj bo jest tam silne promieniowanie. kombinezon znajduje sie tam w sejfie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Jemu pewnie zależy żeby mieć Seve wcześniej poza tym trudno się tam dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 trudno Nie tak trudno się dostać, miałem zwykły kombinezon, ale trzeba szybko :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Najlepiej dołączyć się do wolnych stalkerów i zalatwic bandytów :P To jest chyba najkorzystniejszy i najszybszy sposób na uzyskanie SEV-y w początkowych fazach gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi