Ziomkowsky Posted September 19, 2020 Report Share Posted September 19, 2020 Witam, mam problem z jednym zadaniem. Zadanie to PDA Żołnierza (aktywowane przez przeszukanie trupa przy wiadukcie zaraz na początku gry), otóż pierwszy bandyta którego muszę zabić na początku był na wysypisku, ale jako że zwlekałem ze zrobieniem tego zadania to ten ów bandyta przeszedł na Kordon i osiadł na ATP. Po zabiciu go i zabraniu od niego PDA misja nie chce iść dalej, znacznik dalej wskazuje na tego trupa. Co mogę zrobić w takiej sytuacji prócz zaczynania gry od samego początku? Dziękuje z góry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted September 19, 2020 Report Share Posted September 19, 2020 Hmm.... Domyślam się, że chodzi tu o pda Frajera. Co prawda, nigdy nie miałem takiej sytuacji żeby ten gościu poszedł sobie na Kordon. (chodzi o tego gościa z Wysypiska, który nadawał sygnał SOS?). Skieruj się do podziemi Agropromu, tam znajdziesz bandytę, Frajera. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziomkowsky Posted September 20, 2020 Author Report Share Posted September 20, 2020 Problem rozwiązany, po zabiciu go przeszedłem na Wysypisko i quest się zaliczył, dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts