guccimucci5 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Cześć mam taki problem że gdy odpalam stalker zew prypeci (świeżo zainstalowanego bez modów) na steam to niby się włącza lecz po 1 Minucie sam się wyłącza bez x-raya i bez żadnego błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @guccimucci5 Jak robisz wpis w temacie Problemy, to wiadomo że masz jakiś. Rób więc temat wpisu który od razu coś mówi. No i pisz, skąd masz grę. Na razie trzeba się domyślać, że kupiona na steamie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @guccimucci5 Ja miałem ( i wciąż mam ) problem z Czystym Niebem i Zewem Prypeci na Steamowej wersji. Być może któraś z Tych porad okaże się u ciebie rozwiązaniem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi