skaruch1 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Gdzie znajdę nadajnik bagiennego doktora?.z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 @skaruch1 Czy o to chodzi ? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaruch1 Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Agrael napisał: @skaruch1 Czy o to chodzi ? Pokaż ukrytą zawartość serdeczne dzięki,chyba byłem ślepy.a tak w ogóle,to miło,że w 2020 stalker wymiata pomimo czasu.jak będę miał problem w dalszej części -to mogę poprosić? Edytowane 9 Listopada 2020 przez skaruch1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 @skaruch1 Pewnie. W razie problemów pisz śmiało ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 @skaruch1 y na forum. Po to ono jest, aby sobie pomagać, a nie tylko dostarczać mody. Tylko pamiętaj, że robiąc wpisy, trzeba używać klawiszy i Spacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaruch1 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 sorry,jestem 50+ więc wybaczcie-troche nie ogarniam klawiszologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 @skaruch1 Dasz radę . Ja już biorę dodatek opiekuńczy, a jakoś we właściwe klawisze trafiam . Jestem 75+2 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaruch1 Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 miło mi ale o co chodzi z tymi klawiszami schift i spacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 A o takie pisanie. W dniu 10.11.2020 o 17:50, skaruch1 napisał: sorry,jestem 50+ więc wybaczcie-troche nie ogarniam klawiszologii 2 godziny temu, skaruch1 napisał: miło mi ale o co chodzi z tymi klawiszami schift i spacja? Początek wpisu z Shiftem, a po przecinku spacja, znaki diaktryczne. Ja tylko podpowiadam, ale admini to już pogrożą paluszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi