Bojownik Monolitu Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Witam. Jestem kotem odnośnie modowania i tego tematu nie za bardzo rozumiem ale chciałbym coś Chciałbym trochę pokombinować z podstawowym (bez modów zainstalowanych) Stalkerze Call of Pripyat. W internecie widziałem poradniki odnośnie modowania ale mało z niego zrozumiałem czy ktoś zna jakiś poradnik dla ,,początkującego"(chodzi mi o podstawy. bo widziałem ale takie sprecyzowane np.tekstury). A chodzi mi o takie pierwsze kroki jak instalacje jakiś oprogramowań (nie za bardzo wiem jakie) itp. Z góry dziękuje za każdą pomoc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 @Goblin z Долг bierz i czytaj co cię interesuje, masz tam też różne modele: broni, mutantów itp to możesz się bawić w jakieś "swoje" paczki zmieniające wygląd itd itp. https://stalkerteam.pl/forum/116-warsztat-modera/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojownik Monolitu Posted November 18, 2020 Author Report Share Posted November 18, 2020 (edited) Udało mi się pobrać już potrzebne rzeczy ale spotkałem problem i nie wiem jak naprawić braki tego folderu(nie wiem jak to nazwać ) stalker_addons\sources\trunk\xrCore\ELocatorAPI.cpp Jak to naprawić? Z góry dziękuje. Jak otwieram (Level Editor to mi to wyskakuje) Edited November 18, 2020 by Goblin z Долг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Diegtiariow Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 @Goblin z Долг Włącz tego SDK przez plik .bat. Przynajmniej tak w komentarzach tutaj (https://vk.com/wall-41189623_163946) napisali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojownik Monolitu Posted November 18, 2020 Author Report Share Posted November 18, 2020 Dziękuje bardzo za pomoc. Pomogło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts