Bojownik Monolitu Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Witam. Jestem kotem odnośnie modowania i tego tematu nie za bardzo rozumiem ale chciałbym coś Chciałbym trochę pokombinować z podstawowym (bez modów zainstalowanych) Stalkerze Call of Pripyat. W internecie widziałem poradniki odnośnie modowania ale mało z niego zrozumiałem czy ktoś zna jakiś poradnik dla ,,początkującego"(chodzi mi o podstawy. bo widziałem ale takie sprecyzowane np.tekstury). A chodzi mi o takie pierwsze kroki jak instalacje jakiś oprogramowań (nie za bardzo wiem jakie) itp. Z góry dziękuje za każdą pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 @Goblin z Долг bierz i czytaj co cię interesuje, masz tam też różne modele: broni, mutantów itp to możesz się bawić w jakieś "swoje" paczki zmieniające wygląd itd itp. https://stalkerteam.pl/forum/116-warsztat-modera/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojownik Monolitu Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Udało mi się pobrać już potrzebne rzeczy ale spotkałem problem i nie wiem jak naprawić braki tego folderu(nie wiem jak to nazwać ) stalker_addons\sources\trunk\xrCore\ELocatorAPI.cpp Jak to naprawić? Z góry dziękuje. Jak otwieram (Level Editor to mi to wyskakuje) Edytowane 18 Listopada 2020 przez Goblin z Долг Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 @Goblin z Долг Włącz tego SDK przez plik .bat. Przynajmniej tak w komentarzach tutaj (https://vk.com/wall-41189623_163946) napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojownik Monolitu Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Dziękuje bardzo za pomoc. Pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi