Los Bobos Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 W sieci pojawiła się dość rozbudowana plotka, jakoby GSC, twórcy poprzednich S.T.A.L.K.E.R.ów w kompletnej tajemnicy tworzyli nowego S.T.A.L.K.E.R.a - obecny tytuł roboczy to Apokalipsa (już nazwa budzi pewne podejrzenia...). http://x-12.pl/node/101 Co wy o tym myślicie. To są plotki czy może to być prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Tak jak już kiedyś napisałem...: http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=354#3860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 No ale pomysł na tą fabułę dobry. Fajnie by było jaby więcej frakcji było itp., itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech 666 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Czytałem juz kiedyś o tym, według mnie bubel to co tam pisze jest smiechu warte ktos po prostu puscił plotke znacząca w grze będzie broń jądrowa, w tym także osobista wyrzutnia taktycznych pocisków(?), pojawi się również specjalna lokacja: Poligon. No nie moge z tego absurd i bujda !! To jak by polaczyc F3 i Stalkera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ja natomiast słyszałem jeszcze o innym podtytule - S.T.A.L.K.E.R. 2: Echo. Jest o tym trochę informacji na ruskim forum - kliknij. W tym przypadku również można powiedzieć, że jest to fake, ponieważ obrazek na okładce to typowy fan-art. Po przetłumaczeniu kawałka tego artykułu wychodzi na to, że S.T.A.L.K.E.R. 3: Apokalipsa to S.T.A.L.K.E.R. 2: Echo w obie strony :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 THQ? A nie Deep Silver? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Gra S.T.A.L.K.E.R. może mieć różnych wydawców. W Polsce jest to CD Projekt, a gdzie indziej Deep Silver. THQ było wydawcą Cienia Czarnobyla, ale Czystego Nieba już nie, więc ma to małe znaczenie. Pod okładką pisze: Издатель:Неизвестно W wolnym tłumaczeniu: Wydawca: nieznany Zaś na okładce jak zauważyłeś jest logo wydawcy. To kolejny dowód na to, że dane są nieprawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Poza tym GSC chyba by nie robiło nowego S.T.A.L.K.E.R.A. w tajemnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Poza tym GSC chyba by nie robiło nowego S.T.A.L.K.E.R.A. w tajemnicy. Często producent utrzymuję pracę nad grą w tajemnicy, aby w spokoju dokończyć i nie być naciskanym przez prasę i fanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W Clear sky zależało im na czasie i wyszła lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dużo bugów, ale mi się gra podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W Clear sky zależało im na czasie i wyszła lipa. Nie przesadzaj, nie jest tak źle. Po zamontowaniu patchy gierka hula jak trza ;-) . Ogólnie podoba mi się ta Apokalipsa, nawet jeśli to tylko plotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Pojawiły się nowe informacje odnośnie stalkera - źródło. Nowy stalker ma mieć podtytuł "Call of Pripyat". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Czyli co powstanie dodatek?? I w przyszłości Stalker 2?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No wreszcie coś nowego. Według tych informacji nowy S.T.A.L.K.E.R. powstanie jeszcze w tym roku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Z artykułu wynika, że Czyste Niebo także było dodatkiem, ale jednak okazuje się, że Czyste Niebo jest samodzielną grą z zupełnie inną fabułą (łączącą się z wydarzeniami z Cienia Czarnobyla). Na stronie GSC nie znalazłem żadnych oficjalnych informacji dotyczących tej konferencji. S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat może być kolejną plotką i zmysłem fanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No ale z tego co tam pisze to wypowiadał się jeden z ekipy GSC to chyba powinno być wiarygodne, a jeżeli Stalker będzie dysponował takimi dodatkami jak Czyste Niebo to szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No wreszcie coś nowego. Według tych informacji nowy S.T.A.L.K.E.R. powstanie jeszcze w tym roku!!! Bez przesady nie wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 A ja takiego newsa. Jeszcze w tym roku odbędzie się premiera nowej części STALKERA o podtytule Call of Pripyat. Grę zapowiedział sam prezes GSC Game World. Sergey Grigorovitch - prezes firmy GSC Game World, odpowiedzialnej za wyprodukowanie gier STALKER: Cień Czarnobyla oraz drugiej części, tj. Czystego Nieba, oficjalnie poinformował, że w fazie developingu znajduje się kolejna instalacja tej niezwykle udanej serii gier akcji z elementami cRPG i taktyki. Mało tego – niewątpliwie gra jest w produkcji od dłuższego czasu, bowiem jej premierę wyznaczono na jesień bieżącego roku. Podczas trwania internetowego czata z Grigorovitchem na początku tego tygodnia padło pytanie dotyczące nazwy Call of Pripyat, która pojawiła się w jego kalendarzu na kwiecień. Sergey postanowił puścić parę z ust i wyjaśnił, że nie ma ona nic wspólnego z primaaprilisowym żartem. Call of Pripyat to podtytuł trzeciej części STALKERA, kwalifikującej się do raczej do miana rozszerzenia niż do pełnoprawnej kontynuacji. Ta ostatnia również znajduje się w planach GSC Game World, o czym wspomniał Sergey Grigorovitch. Na razie nie ujawniono żadnych szczegółów na temat S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 News pochodzi ze strony gram.pl, tak więc muszę przyznać z bólem, iż podane informacje są prawdziwe. Ale powiem swoje, że czat to niezbyt profesjonalne rozwiązanie dla twórców gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Czyli forum raczej nie umrze śmiercią naturalną(jak to ktoś kiedyś powiedział). :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Jeszcze w tym roku odbędzie się premiera nowej części STALKERA o podtytule Call of Pripyat. Grę zapowiedział sam prezes GSC Game World. Jeśli CS był tak zabugowany i jest do tej pory ,to aż strach pomyśleć jaki będzie ten nowy dodatek,rozszerzenie czy część; w końcu od premiery CS nie minął długi okres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 w końcu od premiery CS nie minął długi okres. Przeczytaj to Mało tego – niewątpliwie gra jest w produkcji od dłuższego czasu, bowiem jej premierę wyznaczono na jesień bieżącego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 VooDoo napisał/a: Mało tego – niewątpliwie gra jest w produkcji od dłuższego czasu, bowiem jej premierę wyznaczono na jesień bieżącego roku. A co Ty rozumiesz przez pojęcie od dłuższego czasu,jaka jest wg. Ciebie jednostka dłuższy czas-pół roku,rok,trzy lata?.To co dla nich oznacza od dłuższego czasu to dla mnie może oznaczać 4 miesiące,bo nie powiesz mi chyba że jak opracowywali CS to już robili materiał pod nowy projekt,skoro CS wypuścili tak niedopracowany to nie sądzę żeby jednocześnie opracowywali nową część..Prawdopodobnie skorzystają z niewykorzystanych w poprzednich częściach projektach tworząc nowe i łącząc je w jedno.Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 To jest pytanie do mnie czy VooDoo? Bo to nie VooDoo pisał tylko pewnie skopiował z http://www.gram.pl/news_8gjkGOi6_S_T_A_L_K_E_R_Call_of_Pripyat_na_jesieni.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi