paolo_15 Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Witam po raz kolejny. Wisi mi w PDA zadanie na talię Kuzniecowa. Wydaje mi się, że byłem już u wszystkich osób, które powinny mi dać te karty, ale zadanie nie chce się z jakiegoś powodu zaliczyć. Ze schowkow wszystkie karty pozbieralem. Wiem, że dodanie kart za pomocą spawnera nic nie da. Więc moze uda mi się zakończyć te zadanie za pomocą spawnera. Czy ktoś wie jak te zadanie nazywa się w owym spawnerze? Trochę już mnie irytuje 30 ileś kart w plecaku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 W OP-2 znalezienie wszystkich kart nie jest konieczne do wykonania zadania. Ważna jest notatka z szyfrem z Czerwonego lasu. Jak ja znalazłeś, możesz na CEA-1 zgarnać schowek Kuznieca z albumem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 A gdzie mogę znaleźć w Czerwonym Lesie owa notatkę? Możesz podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Miałeś zadanie od Kuzniecowa na znalezienie schowka w Czerwonym lesie? Na moście. Jest na to zadanie. Spoiler Jak znajdziesz ten schowek z notatką, schowek z albumem jest na CEA-1. Spoiler Edytowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Nie przypominam sobie zadania na akurat ten schowek w Czerwonym Lesie...Wisi mi jeszcze zadanie na likiery Baileys, może jako nagrodę za ich odnalezienie dostanę właśnie zadanie na ten schowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Tak tez zadania są powiązane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 7 godzin temu, paolo_15 napisał: Wisi mi jeszcze zadanie na likiery Baileys, może jako nagrodę za ich odnalezienie dostanę właśnie zadanie na ten schowek? Tak, jak zrobisz zadanie na likier, powinieneś dostać od Kuzniecowa namiar na ten schowek. Generalnie to zadanko dostajesz po wykonaniu ostatniego z zadań jakie daje ten pijaczyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi