cez137 Posted December 8, 2020 Report Share Posted December 8, 2020 Wiem że pewnie było ale nie mogę znaleźć, więc jak w temacie, jak wiadomo tam jest teleport i przenosi nas do anomalii przy wiosce kotów, jak wziąć tą złotą rybkę? tam jeszcze razem z nią jest inny art jak widać na foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted December 8, 2020 Report Share Posted December 8, 2020 @cez137 Spróbuj w głębokim przysiadzie od środka budynku. A jak będą za daleko lub w złym miejscu, to z tej strony co stoisz, ustawiająć się odpowiednio, spróbuj je podepchnąć strzelaniem np PM. Tak można zrobić w każdym modzie. Tylko przed pierwszym strzałem twardy zapis, bo mogą się potoczyć do kąta i stać nieprzesuwalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cez137 Posted December 8, 2020 Author Report Share Posted December 8, 2020 @kondotier oczywiście że próbowałem głęboki przysiad, nic z tego, strzelałem też do nich z dworurki i lipa, gdzieś kiedyś na YouTube widziałem film po rosyjsku jak to należy zrobić ale właśnie nie mogę go znaleźć a trafił mi się wtedy przypadkiem przy okazji oglądania innego zadania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted December 8, 2020 Report Share Posted December 8, 2020 Ta sztuczka działa tylko jak mod jest na CCZ. Naciskasz Użyj i trzymając naciskasz Pauza. Trzymając dalej Pauza zwalniasz Użyj i zwalniasz Pauza. Otwierasz konsolę, wpisujesz demo_record 1 i Entern. LPM uruchamiasz opcję ruchu i zabierasz przedmiot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cez137 Posted December 9, 2020 Author Report Share Posted December 9, 2020 @kondotier jakoś tym strzelaniem dałem radę, ale było ciężko, dzięki za wskazówkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts