greatking Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 (edited) Witam serdecznie brać stalkerów, mam mały problem, otóż ostatnio wgrałem "Powrót Szramy" do Stalker Cień Czarnobyla i zauważyłem, że gdy w grze pada deszcz dookoła widać dziwne glitche w postaci takich kanciastych rozbłysków widocznych na ułamki sekund, z tym samym spotkałem się ogrywając mod "Złota kula". Jak to wygląda na czystej wersji gry nie mogę powiedzieć, dawno w czystego stalkera nie grałem. Jest jakaś opcja żeby to w jakiś sposób naprawić? Czy to kwestie sprzętowe? Z góry dziękuję za pomoc! Jeśli napisałem w nieodpowiednim dziale przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Edited December 22, 2020 by schevchuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 @schevchuk też w paru modach mi się trafiało, nie jestem pewien czy chodzi o takie jakby "trójkąty" coś chyba jak w tym problemie Chyba pomagało mi wyłączenie i włączenie gry, jak dasz radę to może zrób screena jak to się dzieje to może ktoś mądrzejszy coś podpowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatking Posted December 22, 2020 Author Report Share Posted December 22, 2020 @tom3kb Tak, przybierają kształt białych/szarych trójkątów, jak tylko uda mi się złapać deszcz podrzucę screena pod temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts