Patryk3 Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 Hej, mam problem z misją eskortowania ekologów. Biorąc to zadanie wszystko działa poprawnie dochodzimy do miejsca badań oni robią swoje ja ich pilnuje ale problem jest gdy wracamy do bazy staje w zaznaczonym punkcie na mapie i nic się nie dzieje nie wiem co mam robić nic się nie odpala że misja ukończona itd. podchodzę nawet do zleceniodawcy ale u niego mogę tylko zrezygnować ze zlecenia, naprawdę nie wiem co mam robić Bardzo proszę o szybką pomoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 @Patryk3 a spróbuj tak, doprowadź naukowców w pobliże tego markera co niby mają przyjść. Zapisz grę i wczytaj i zobacz czy teraz będą mieli jakiś dialog albo dadzą nagrodę. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk3 Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 Dziękuje działa doprowadziłem ich do bazy i dali mi artefakt w zamian jeszcze raz serdeczne dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa1112 Posted July 6, 2023 Report Share Posted July 6, 2023 Dzięki również. Miałem ten sam problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts