tom3kb Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @Dezerter06 było już nie raz. Przeniosłem, tu masz np odnośnie języka. A to, że ci nie zapisuje ustawień to najczęściej przez instalację na dysku systemowym w Program Files. Więc jeśli tam instalujesz to wrzuć gdzie indziej moda. Ewentualnie możesz spróbować we właściwościach pliku z ustawieniami odznaczyć "tylko do odczytu" jeżeli jest zaznaczone, zaptaszyć uruchamianie jako administrator. Może pomoże? Ale przeważnie winna jest instalacja w Program Files. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezerter06 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Siemka. Dziękuję wszytkim za posty. Gra już chodzi po łacinie po polsku, co prawda bez polskich znaków (ą, ę) ale mnie to nie przeszakadza. Gra się trudno, nie powiem (poziom przeżywanie). Doskwiera mi mała ilość amunicji. Pobrałem ten plik gamedata.dbz_patch7_text03k. Pytanie 1: czy trzeba go jakoś wypakować czy wystarczy wrzucić? U mnie ma format taki: Pytanie 2: Czy jak go rzuce to trzeba zaczynac gre od nowa? dodam ze plik nie chce sie wypakowac przez WinRar (ZŁY FORMAT LUB USZKODZONE) Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Dezerter06 pytanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 @DezertteR żeby byly ą,ę itd to w opcjach zmieniasz czcionkę i kodowanie na Central European. Co do tego pliku to go nie rozpakowujesz tylko wrzucasz bezpośrednio do głównego folderu gry ale weź się wstrzymaj bo mi to wyglada na stare spolszczenie do wersji 7.x zaraz sprawdzę. @Dezerter06 ta to, któraś tam poprawka do spolszczenia dla patcha 7.3. Ciebie interesują te z tej strony. Instalujesz moda, patch 8.0 potem 8.2 i na niego poprawkę do spolszczenia 8.2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi