Gość Diegtiariow Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Tytuł oryginalny: Народная Солянка + DMX 1.3.5.ООП.МА.К. Platforma: Cień Czarnobyla Data premiery: 03.12.2012 r. Autor: ForestOfShadows OPIS: Spoiler Jest to adaptacja dwóch globalnych dodatków dla Narodnaya Solyanka (z 03.09.10r.) od Arhary. Narodnaya Solyanka - Ogromny, fantastyczny mod z nową fabułą, który jednych zabiera do siebie na długie miesiące, a innych gwałtownie odpycha po pierwszej minucie. DMX - Jeśli lista innowacji NS wydawała Ci się jakoś niewystarczająca, to po prostu musisz wypróbować ten dodatek. Z DMX wycięto autopark (maszyny zostały u handlarzy w sprzedaży) i broń (oprócz głównego - kwestowego). OOP+K+MA - Połączona paczka zawierająca wiele zadań, nową broń, a co najważniejsze BALANS I HARDKOR. Z czego się składa ta adaptacja: Spoiler 1. Addon Narodnaya Solyanka 2. Addon DMX 3. Addon OOP.MA.K. 4. Mini-Patch 5. Adaptacja dla szerokoformatowych monitorów GALERIA: Spoiler LINK DO POBRANIA: Spoiler MOD: Yandex (plik Torrent): [KLIK] FIXY: Yandex: [KLIK] ŹRÓDŁO: ap-pro.ru stalker-gaming.ru rutracker.org stalkerportaal.ru old.ap-pro.ru vk.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabre3PL Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Ktoś się orientuje czy jest tutaj zawarty addon Biała Mgła i Saruman Addon do DMX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia @Sabre3PL Nie mam pojęcia. Może @Wojownik się orientuje. Szukałem linków, o które prosiłeś (DSH mod, Saruman Addon), ale nie znalazłem. Może na Clan.su mają zachomikowane, ale ciężko wejść na ich stronę. Dziwi mnie trochę fakt, że interesujesz się takimi starymi modami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabre3PL Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 18 minut temu, Agrael napisał(a): @Sabre3PL Nie mam pojęcia. Może @Wojownik się orientuje. Szukałem linków, o które prosiłeś (DSH mod, Saruman Addon), ale nie znalazłem. Może na Clan.su mają zachomikowane, ale ciężko wejść na ich stronę. Dziwi mnie trochę fakt, że interesujesz się takimi starymi moda. Nie ma co się dziwić, chciałem je zarchiwizować, ale też sprawdzić, wróciła mi ochota na stalkera więc testuje to i owo co było grane kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Rozumiem. W każdym razie to są bardzo stare mody - jak sam zapewne zauważyłeś - część linków może być padnięta, a ich wstawki czekają w odwiecznej kolejce na poprawę, bo priorytet mają spolszczone projekty. Podobno taki - dajmy na to - DSH mod jest stosunkowo wymagający, ale trzeba niestety znać rosyjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi