ZX _LEWY_XZ Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) Gram w tą modyfikację Stalker zew charnobyla Zadanie następuje tak (przeszukaj sterowanie monolitu aby odnaleźć dowody spisku )wie ktoś może gdzie mam szukać dokumentów błąkam się po spelniaczu i nie mam pojęcia gdzie mam znaleźć jakieś dokumenty czy coś Edytowane 8 Maja 2021 przez ZX _LEWY_XZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Kolego (z całym szacunkiem) proszę dbaj jakkolwiek o polszczyznę, ponieważ tak ciężko czyta się to co napisałeś, że mógłbym stwierdzić, iż złamałeś regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 @ZX _LEWY_XZ Dokumenty trzeba znaleźć nie przy Spełniaczu Życzeń, ale w Bunkrze sterowania. Trzeba przeszukać przedostatnie pomieszczenie wypełnione maszynerią. To zaraz przed wejściem do ostatniej sali z tym dziwnym okręgiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZX _LEWY_XZ Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 5 godzin temu, Reven napisał: Kolego (z całym szacunkiem) proszę dbaj jakkolwiek o polszczyznę, ponieważ tak ciężko czyta się to co napisałeś, że mógłbym stwierdzić, iż złamałeś regulamin. Sorki nie zwróciłem uwagi na błąd miało być sterowanie ale dzięki już poprawiam Teraz, ZX _LEWY_XZ napisał: Sorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) @ZX _LEWY_XZ Nie chce być czepialski, ażebyś miał przyjemne skojarzenia z naszym forum, aczkolwiek dbanie o ortografie i gramatykę jest tutaj ważnym elementem. Edytowane 8 Maja 2021 przez Reven 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZX _LEWY_XZ Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) Nie uwierzysz w moją głupotę co rzem zrobił wszystkie te dokumenty które znajdywałem pozbywałem się ich u najemników jako ciekawe informacje doszedłem do generatorów do lokacji z trudem udało mi a kod do drzwi jest w dokumentach których niemam i muszę zacząć od poprzednich save gdzie zdobyłem początkowe dokumenty od doktora na bagnach ale wiem już co i jak i jak szybko się obłowić teraz pójdzie jak po maśle z wyjątkiem tych wyrzuceni do pulpitu czy błędów Edytowane 8 Maja 2021 przez ZX _LEWY_XZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 @ZX _LEWY_XZ O jaki kod do drzwi chodzi? Do Warlabu? To, jak pamiętam, to kodem do drzwi jest data katastrofy w Czarnobylu☺️ Nie musisz się cofać do początku. Chyba że mody mi się mylą☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 @ZX _LEWY_XZ Podpowiedź @wariat jest jak pamiętam prawidłową. Ale jeśli wczytasz zapis u Doktora, to jak odczytasz kod, to wystarczy, że go tylko zapamiętasz. Dokument nie jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi