Stalkerov Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Witam, szukam spolszczenia do Stalkera Czyste niebo. Znalazłem kilka na yt ale pisali że to wirusy czy ma ktoś godną polecenia stronkę i krótko opisze jak je pobrać i zainstalować? Mam wersję na steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 @Stalkerov🤨🤔 na steam powiadasz. Chyba, że coś zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Ja sam święty nie jestem, na wiele nowych gier nie mam kasy a jednak w nie gram. Ale serio, szkoda Ci dyszki na oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Na allegro można kupić Czyste Niebo na steama za niecałe 8zł. Na GoG jest za 6. Paczka fajek kosztuje więcej. Jak ktoś dobrze poszuka, to znajdzie wersję pudełkową wszystkich odsłon stalkera za grosze ( polecam OLX ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi