Polish Sparrow Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Expression : sz < (tgt_sz - 1) Function : IReader::r_string File : FS.cpp Line : 467 Description : Dest string less than needed. stack trace: Nie wiem co to ma nawet znaczyć a przez nie wiem co mam z tym poczynić. Niech ktoś mądrzejszy wyjaśni co to ma znaczyć i co uczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Prawdopodobnie któryś z plików masz uszkodzony ale najpierw spróbuj wypakować całkowicie plik user.ltx na przykład na pulpit. Włącz grę jako administrator. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Cześć. Usuń user.ltx i sprawdź czy gra się uruchomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polish Sparrow Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Niczym matrioszka po tym jak to zrobiłem pojawił się drugi błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Masz jakieś mody zainstalowane? Czy czyste anomaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polish Sparrow Opublikowano 17 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Zmodowany. Ale przedtem wszystko działało cacy Dobra problem rozwiązany. Pliki axr_options.ltx oraz localization.ltx były puste i wystarczyło je usunąć, a potem znów uruchomić grę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi