Alex Degtyarev Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ciekawe czy będzie fabryka Jupiter w multi. Chyba się będzie w tą mapkę fajnie grało. I fajnie by było gdyby się dało pływać, ale pewnie będzie albo PROmieniowanie albo Ściana Z Czegokolwiek firmy GSC :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Pływanie na pewno będzie. Przecież w jednej lokacji widać staw, chyba że będzie on do kostek naszemu bohaterowi (kochane GSC). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Pływanie na pewno będzie Będzie można było biegać po wodzie tylko do określonego momentu. A tutaj macie porównanie prawdziwej łodzi (znajduje się ona w miejscowości Skadowsk na Ukrainie pod tą samą nazwą) z tą, którą ujrzymy w grze: Oczywiście GSC zrezygnowało z gąszczu drzew, bo po co przecież urozmaicać grę klimatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bez komentarza :mrgreen: ....a tak po prawdzie do takiej gry,aż się prosi mieć wysiupany komp i co najmniej 22 calowy monitor-wtedy to dopiero będzie efekt,sam miód,realizm gwarantowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ale to robi wrażenie tylko czy mój staruszek to dźwignie tak żeby coś chociaż z tego dało się oglądnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Poza tym to miasto chyba było budowane specjalnie do tego celu i chyba było dość młode ogólnie powstało chyba trochę przed elektrownia ale głowy za to info nie dam. Miasto powstało przed elektrownią dla ludzi którzy pracowali w elektrowni i ich rodzin. Łącznie ich było ok 50 tys.I miasto miało 16 czy 17 lat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No to chyba to samo napisałem czyż nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ale nie byłeś pewien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Po lewej stronie widok w rzeczywistości, a po prawej odzwierciedlenie w grze. Kino "Prometeusz" (także pomnik, który był symbolem miasta): Drzewo Przyjaźni (składa się z piętnastu tabliczek, każda oznaczająca republikę byłego Związku Radzieckiego): A na tej mapie zaznaczono prawdziwe lokacje docelowe: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Bardzo wierne odwzorowanie. Postarali sie. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Mówiłem niedługo będziemy mogli się sami poruszać po Prypeci hihihi. Na zdjęciu te obszary na żółto zaznaczone to obszary mocnego promieniowania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Cytat Na zdjęciu te obszary na żółto zaznaczone to obszary mocnego promieniowania?? Nie. Są to punkty oznaczające prawdziwe lokacje docelowe. I kolejna aktualizacja... Na pierwszym i drugim obrazku przedstawiono rysunek łodzi i prawdziwe zdjęcia, a na trzecim wielki dźwig w grze i w rzeczywistości. Czwarty obraz to mapa Google z zaznaczonymi głównymi obszarami. Na niebiesko - obszar przemysłowy "Jupiter" Na czerwono - lokacja Zaton, prawdopodobnie wyschnięty port rzeczny Na fioletowo - park zabaw w centrum miasta (m.in. słynny Diabelski Młyn) Na zielono - wschodnia część Prypeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jupiter będzie na pewno bo wiem. Ale wesołego miasteczka jeszcze nie widziałem. W googlach znalazłem kilka zdjęć i muszę przyznać, że dobrym pomysłem było by umieszczenie go gdzieś w tej Prypeci. W grafice google wpiszcie 'Pripyat Funfair' i od razu wyświetlą się zdjęcia. Ale jeśli mnie pamięć nie zawodzi to w Cieniu Czarnobyla był już Młyn Diabelski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jupiter będzie na pewno bo wiem To już wiadomo od dawna, choćby z oficjalnej zapowiedzi twórców. dobrym pomysłem było by umieszczenie go gdzieś w tej Prypeci Park zabaw porośnięty jest teraz drzewami i jest tam dość duże promieniowanie. Chciałbym to zobaczyć w grze. Pozostaje tylko nadzieja, bo twórcy nic o tym nie wspominali. w Cieniu Czarnobyla był już Młyn Diabelski Tak, to prawda, faktycznie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Chata Zulusa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A to sama stacja, w środku i na zewnątrz plus chata Zulusa z innej perspektywy: Trzeba przyznać, ze się postarali. Zaczynam szukać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ale kto wtaszczył t ę łódź do środka to ja już nie wiem i po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ale kto wtaszczył t ę łódź do środka to ja już nie wiem i po co. Jak to kto? Aszot. A po co? Żeby sprzedać ją Hawajczykowi, żeby mieć więcej kasy na blanty u Gandzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Naprawdę super zdjęcia. Proszę wrzuć jak załączniki żeby te zdjęcia nie przepadły za jakiś czas. Zwiększyłem maksymalny rozmiar do 3464x2312px aby zdjęcia dobrze wyglądały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wrzucę jak tylko wrócę do domu (30/03) tam mam tę stronkę dodaną do ulubionych. Jak znajdę tutaj, to wrzucę wcześniej. Cieszę się, że się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Budynek w Limańsku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi