Tom 335 Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) Witam mam problem zrobiłem instalkę LA DC wszystko wg instrukcji i przy ładowaniu się nowej gry wywala mnie do pulpitu załączam loga: FATAL ERROR [error]Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid() [error]Function : CALifeSpawnRegistry::load [error]File : alife_spawn_registry.cpp [error]Line : 169 [error]Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN! Co zrobić? prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu. Edytowane 26 Października 2021 przez Tom 335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Cześć, @Tom 335 Czy na pewno usunąłeś archiwum ...gamedata\spawns.db0? Log błędu wskazuje na błąd z tym właśnie plikiem. Cytat Należy zainstalować wersję 1.4007 DC, a następnie usunąć foldery appdata i mods ( jeśli istnieją ) oraz pliki gamedata\spawns.db0, gamedata\textures.db6, gamedata\levels\la21_generators2.db0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom 335 Opublikowano 26 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Tak usunąłem te wszystkie pliki spawnujące, robiłem tak przy każdej instalce ponieważ pół dnia wczoraj spędziłem żeby to rozwiązać i nie udało mi się. Mam jeszcze pewien pomysł gdy sprawdzę odezwę się. Zrobiłem jeszcze raz instalkę i nic nie pomogło, log ten sam pliki usunięte wg instrukcji krok po kroku, nie wiem co jest zgrane, proszę o pomoc kolegów stalkerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom 335 Opublikowano 27 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 I nikt nie pomoże? szkoda liczyłem na jakąś pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 @Tom 335 - masz "zwaloną " instalkę - najprawdopodobniej. Spoiler https://stalker.pl/forum/viewtopic.php?f=129&p=311204 Poczytaj - bedziesz wiedział oco chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom 335 Opublikowano 27 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Sorki ale ta odpowiedź jest raczej dziwna? trzy lub cztery różne instalacje tego moda..zawsze według cholernej instrukcji specjalnie ściągałem nawet z różnych miejsc/serwerów a błąd zawsze ten sam..czarny ekran na początku i potem :Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid() Function : CALifeSpawnRegistry::load File : alife_spawn_registry.cpp Line : 169 Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN! ktoś coś podpowie ? i nie pytajcie o kolejność intalacji bo przecież Lost Alpha Developer's Cut Mod jest w wersji samodzielnej. Oznacza to, że podstawowa wersja gry "Cień Czarnobyla" nie jest wymagana. więc instaluje go a potem naprawdę wszystko wdług instrukcji .. ktoś? coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi