pacjent1972 Posted November 18, 2021 Report Share Posted November 18, 2021 Oddam za darmo TP-Link TL-WR841N. Stan idealny w pełni sprawny. Chętny pokrywa tylko koszt przesyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toldi Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 Chej pacjent,będzie mi chodził pod netią,jal tak to bym z miłą checią wzioł, bo ja mam stary modem jeszcze z neostrady Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted November 21, 2021 Author Report Share Posted November 21, 2021 Godzinę temu, toldi napisał: Chej pacjent,będzie mi chodził pod netią,jal tak to bym z miłą checią wzioł, bo ja mam stary modem jeszcze z neostrady Witam. Myślę że tak a nawet na pewno. Jak nie to wywalisz albo komuś oddasz. Napisz na priv adres i wyślę Ci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted November 26, 2021 Author Report Share Posted November 26, 2021 Oddany @toldi-iemu. temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts