pacjent1972 Posted January 20, 2022 Report Share Posted January 20, 2022 Za kilka chwil minie ten moment, magiczne pół wieku życia. Zapewne zaleję garnek i zapomnę o wielu sprawach, ale one obudzą się zaraz gdy tylko mnie kac. Spędziłem swój czas na tyle na ile mogłem, Kochałem, zdradzałem, uwielbiałem, byłem chujem i kanalią ! Rozwodziłem się i znowu żeniłem. Mam cudownego syna @monolit1500 który ma dzisiaj 22 lata i kończy magisterkę na Politechnice Krakowskiej będąc wspaniałym człowiekiem !!! Moje życie to wariacja i chaos, moje życie tutaj na forum ST to masakra! Przepraszam was wszystkich za wszystko co odjebałem ! Szczególnie @Agrael-la, Danielu, wybacz po raz kolejny ! Taki byłem tutaj i na ulicy, wariat, agresor i koszmar dnia codziennego ! Stalker odmienił moje życie, byłem tutaj od zawsze, grałem i kochałem ta grę. Sorry że psułem wam też życie. Tak na serio? Kocham was wszystkich i bardzo szanuję! No ok, nie wszystkich. ;P Pozdrawiam Was i życzę tylko zdrowia w tych chorych porąbanych czasach jako pracownik "służby zdrowia". Mam nadzieje ze dożyję tej 50-tki ! O emeryturze nawet nie marzę. Nie w takim tempie. Pozdro dla was. 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted January 20, 2022 Report Share Posted January 20, 2022 @pacjent1972 Ja nie chowam urazy Zresztą, nasz konflikt miał miejsce w 2012 lub 13. To było tak dawno temu, że nawet nie pamiętam szczegółów. Życzę Ci, żebyś w życiu prywatnym (jak i oczywiście Zonie) odnalazł spokój i robił to, co kochasz. Pozdrów syna i niech nas kiedyś odwiedzi 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts