Agrael Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Powinność - Filozofia Wojny Redux jest częścią składową w paczce, którą pobieramy z części Wspólnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 No i kolejna część moda ukończona. Tak jak i w poprzednich zmiana silnika skutkowała stabilnością moda i dużo lepszą grafiką. Ale tak samo jest przegięcie z pogodą. Dnie mroczne, deszczowe z tumanami mgły, niewiele różnią się od nocy. Latarka słabiutka. Prawie nic nie pamiętałem z poprzedniej gry sprzed laty, więc grałem jak w coś nowego. Tak trudno mi więc porównać, czy zrobiono jakieś zmiany w rozgrywce, ale są momenty, że nie za bardzo wiadomo co robić dalej, po wykonaniu zadania. Dla tych co w tę trylogię jeszcze nie grali wcale, lub tacy jak ja co ją zapomnieli, będzie to dobra zabawa. Tym bardziej, że na kolejne części jak kiedyś nie trzeba czekać, a ma się je wszystkie od razu. Daję kilka zrzutów z samego zakończenia moda. Spoiler A to już finał. Kilka kroków dalej i napisy końcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi