barttek.stalker Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 Siemka! tworze nowy zapis, wybieram wszystko co musze i wyrzuca mnie do pulpitu. Oto mój log FATAL ERROR [error]Expression : ai().script_engine().functor("loadscreen.get_tip_number", m_functor) [error]Function : CGamePersistent::LoadTitle [error]File : GamePersistent.cpp [error]Line : 859 [error]Description : assertion failed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qlkin Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 (edited) Siemka. Próbuj restartu gry, a jeszcze lepiej wyloguj się z windy i zaloguj ponownie -to zluzuje bufor/stos. Ten log to tylko mówi o problemie z załadowaniem podpowiedzi, tej z ekranu ładowania, ale ja to się trochę nie znam. lol PS. Jak ten restart nie pomoże i będzie to samo albo coś zbliżonego to stawiam dolara, że masz coś nie tak z plikami: krzywy download, krzywa instalacja, coś w fsgame, czegoś brakuje, nie wyczyściłeś podstawki... ja tak mogę długo... Jak nikt nic nie napisze ze speców od CoC'a, a będziesz chciał grać to moja rada: jeszcze raz ściągnij i ustaw, ew. sejwy sobie schowaj gdzieś. Po edycji. boże, to znaczy schowaj poza katalog gry, oczywiście. Ale jaja. Przysięgam - niechcący ta gra słów. Edited January 30, 2022 by qlkin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 @barttek.stalker akurat takiego wylotu nie widzę ale było trochę takich z tym "assertion failed" więc trochę strzelam w ciemno bo niby np takie coś było jak Call of Chernobyl zainstalowałeś w tym samym folderze co Zew Prypeci lub np gdy brakowało w systemie np jakiś bibliotek vc++. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts