mateusz22 Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 (edited) Witam mam problem z ukończeniem misji z poszukiwaniem stalkera imieniem sroka. Zawsze kiedy próbuję powiadomić Gonte gra wywala mi do pulpitu. Wyświetlając komunikat "program X-Ray 1.6 Engine Przestał działać" skanowałem grę w poszukiwaniu błędów jednak system nic nie wychwytuje co robić? Dodam że grę zakupiłem za pośrednictwem sklepu gog i gram w to teraz na steamie Spoiler Spoiler xray_mateusz.log Edited April 8, 2022 by mateusz22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Cześć 1. Podeślij log 2. Czy masz zainstalowane jakieś dodatki albo modyfikacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz22 Posted April 8, 2022 Author Report Share Posted April 8, 2022 8 godzin temu, Suseł napisał: Cześć 1. Podeślij log 2. Czy masz zainstalowane jakieś dodatki albo modyfikacje? 1. Jak podesłać log? 2. Gram bez modów i dodatków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted April 8, 2022 Report Share Posted April 8, 2022 @mateusz To zależy od tego czy będziesz wstawiał cały log, czy tylko Fatal Error, bo czasem on sam wystarczy. Zobacz w logu - znajdziesz go tam, gdzie są zapisy i zrzuty, w katalogu logs. To ten na samej górze. Otwórz go jakimś edytorem i zobacz, czy na samym dole nie masz informacji Fatal Error. Jeśli taka jest, to ją skopiuj i wklej do wpisu, albo do spojlera, albo do okna wywołanego tym przyciskiem </> . Jak nie będzie Fatal, to skopiuj plik .logs na pulpit i następnie dodaj do wpisu. Od tego masz pod oknem wpisu znak spinacza. Kliknij w dodaj pliki... i przenieś plik do wpisu. Jeśli podałem jakieś treści które znasz, to z powodu Twojego krótkiego pobytu na forum, no i tego pytania jak podać loga. I podaj na wszelki wypadek, skąd masz podstawkę. Płytka, Steam lub GOG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts