mateusz22 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam mam problem z ukończeniem misji z poszukiwaniem stalkera imieniem sroka. Zawsze kiedy próbuję powiadomić Gonte gra wywala mi do pulpitu. Wyświetlając komunikat "program X-Ray 1.6 Engine Przestał działać" skanowałem grę w poszukiwaniu błędów jednak system nic nie wychwytuje co robić? Dodam że grę zakupiłem za pośrednictwem sklepu gog i gram w to teraz na steamie Spoiler Spoiler xray_mateusz.log Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez mateusz22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Cześć 1. Podeślij log 2. Czy masz zainstalowane jakieś dodatki albo modyfikacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz22 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 8 godzin temu, Suseł napisał: Cześć 1. Podeślij log 2. Czy masz zainstalowane jakieś dodatki albo modyfikacje? 1. Jak podesłać log? 2. Gram bez modów i dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 @mateusz To zależy od tego czy będziesz wstawiał cały log, czy tylko Fatal Error, bo czasem on sam wystarczy. Zobacz w logu - znajdziesz go tam, gdzie są zapisy i zrzuty, w katalogu logs. To ten na samej górze. Otwórz go jakimś edytorem i zobacz, czy na samym dole nie masz informacji Fatal Error. Jeśli taka jest, to ją skopiuj i wklej do wpisu, albo do spojlera, albo do okna wywołanego tym przyciskiem </> . Jak nie będzie Fatal, to skopiuj plik .logs na pulpit i następnie dodaj do wpisu. Od tego masz pod oknem wpisu znak spinacza. Kliknij w dodaj pliki... i przenieś plik do wpisu. Jeśli podałem jakieś treści które znasz, to z powodu Twojego krótkiego pobytu na forum, no i tego pytania jak podać loga. I podaj na wszelki wypadek, skąd masz podstawkę. Płytka, Steam lub GOG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi