tom3kb Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Jak ktoś chce sobie dodać takiego rpga to ma dwa dni. Venetica Gold na GoGu. 13 czerwca jakaś kolejna darmówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Bardzo fajny action-rpg z tego co pamiętam, ale grałem z 20 lat temu i wtedy niektóre dziewczęce kształty mogły osłodzić mi inne aspekty gry ;D Może czas na powtórkę(i zniszczenie tych dziecięcych wspomnień lub wzmocnienie xD). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 @MOS też miałam z jakiegoś Playa dawno temu, w sumie nawet nie wiem czym ten GOLD różni się od premierówki, nawet w opisach nic nie znalazłem na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi