Suseł Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Witam Jako że chciałbym spróbować nowych rzeczy, postanowiłem że zapytam się tutaj o to co mnie interesuję. Czy jest ktoś kto wie jak tworzyć zadania lub posiada jakiś porządny poradnik do tego? Czy posiada ktoś wiedzę na temat tworzenia schowków albo skrzynek (takich w których można schować przedmioty z ekwipunku)? Te pytania tyczą się Czystego Nieba i ewentualnie Zewu Prypeci. Cień Czarnobyla nie za bardzo mnie interesuję Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Wideoporadnik tworzenia zadania do CzN (RU) - [LINK] Krótki tekstowy poradnik do CzN (RU) - [LINK] Wideoporadnik tworzenia zadania do Zewu (RU) - [LINK] Tekstowy tutorial do ZP na Inside Wiki (RU) - [LINK] (jest wersja angielska, ale tylko do Cienia). Analiza systemu questów z ZP (RU) - [LINK] Tworzenie schowka w ZP (RU) - [LINK] Przyda się wiedza o spawnowaniu przez skrypt - [RU] [ENG] Ciężko o coś lepszego. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Tu jakiś filmik jak robić schowki w Zewie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Dzięki @Meta i @tom3kb. Na pewno nie oleje tych poradników i z nich coś wykombinuje 🙂😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi