Anatolij Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Choruje na nerwicę wegetatywno naczyniowa. Leki dużo kosztują. Nie starcza mi na jedzenie .Zdarza się często ze chodzę glodny tak jak dzisiaj Ktos może myśleć ze jestem nierobem. Jak byłem zdrowy to pracowalem. Teraz niestety muszę korzystać z pomocy innych takie czasy nastały dla nas wszystkich . Dziękuję tym Stalkerom którzy mi pomogli i przepraszam tych którym zwracałem głowę . Teraz jestem w takim nastroju ze nie wiem co będzie ze mną dalej i co zrobię .Przepraszam ze tu napisałem ale musiałem się wygadać. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Od tego jest forum żeby pogadać. I nie przepraszaj, czasy są jakie są. Może pogadaj z lekarzem żeby ci zapisywał tańsze zamienniki leków, lub takie, które są refundowane. W tej sprawie zagadnij lekarza jak u niego będziesz. Jeśli chodzi o żarcie, to musiałbyś zadzwonić do urzędu miasta żeby cię pokierowali gdzie masz zadzwonić żeby od czasu do czasu otrzymać wsparcie w tej postaci lub wsparcie ekonomiczne. Można uzyskać rentę, ale generalnie jedzenie też można uzyskać, nawet odzież. Może sprawdź sobie numer banku żywności i MOPSu w twoim województwie i zwyczajnie zadzwoń czy istnieje opcja żeby ci przywieźli. Co do pracy to jeśli możesz pracować w domu to szukaj ogłoszeń w necie czy o jakieś proste prace do wykonania w domu. I pamiętaj, nie rób nic głupiego, problemy są od tego żeby je rozwiązywać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Z pomocy MOPS dostajemy paczki raz na kwartał i do tego teraz mało bo tłumaczą się ze na Ukr ida na obiady czekam w kolejce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Dobra czyli MOPS odpada, kontaktowałeś się z urzędem jakimś czy przysługuje ci jeszcze jakaś pomoc? Np. świadczenie dla rodzin o niskich dochodach. Teraz są dopłaty do pieców itd, próbowałeś coś w tej kwestii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Urząd Miasta i tak mnie skieruje do MOPS staram się o zasilek celowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 No to pokombinuj nt. tego co napisałem powyżej, jak banki żywności, może zadzwoń do urzędu pracy czy nie pomogliby ci znaleźć jakiegokolwiek zajęcia do robienia w domu. Wiesz, ludzie raz ci pomogą, drugi raz ci pomogą, ale w końcu mogą nie być w stanie ci pomóc, dlatego trzeba być maksymalnie samodzielnym. Także ja na twoim miejscu spróbowałbym ogarnąć jakąś robotę do domu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Poszukam zdalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Ja zdalnie ogarniam ludziom sklepy internetowe, polecam ale musiałbyś się co nieco podszkolić. Teraz idę w SEO i SEM. Są darmowe wartościowe kursy w necie, także też możesz spróbować, robienie stron internetowych itp. Możesz też poszukać prac typu pakowanie albo składanie jakiś bzdetów, towar ci dostarczą do domu, odbiorą złożony/spakowany i zabiorą, na koniec miesiące masz wypłatę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Może nic specjalnego ale też jakieś proste prace na produkcji? W ciul jest takich ogłoszeń. Nawet jak cię przyjmą na 3 miechy to coś kaski wpadnie. Też nie wiem jak tam wygląda praca z takimi schorzeniami. Nie wiem gdzie mieszkasz czy są jakieś takie "kołchozy" w okolicy albo gunwo ogłoszenia z biur pracy tymczasowej, nieraz potrzebują ludzi z ulicy nawet na kilka godzin żeby rozładować jakiś transport czy posprzątać jakieś magazyny itp. Tak głośno myślę bo w sumie na tym się nie znam. Ale @FairFight chyba logicznie podpowiada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Moje miasto jest male i nic takego nie ma wiecej pracy jest w miescie 0 80 km dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 No ale wokół jakieś inne małe miasta muszą być. Nawet busem mógłbyś do jakieś pierwszej lepszej roboty dojechać. Na początek by wystarczyło żeby stanąć na obie nogi, a potem ewentualnie jakieś szkolenia, kursy itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 10 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Kurs mam brukarza wózki widłowe suwnice UDT ale z nerwicą lekarz nie zezwolił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Wózki widłowe to każdy magazyn czy obojętnie jaka firma tylko faktycznie nie wiem jak z tymi nerwicami jak na to patrzą. Ale jakieś "januszeksy" to pewnie wywalone na to mają. Kwestia czy w takie coś też się pakować ale jak trzeba i trafi się okazja jakaś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Od października będę dorabial jako Stróż. Jakoś muszę wytrzymać. Obecnie jak zwykle kupiłem leki i znów jestem goły bez jedzenia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi