ralf Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 witam,chciałem zagrać w to cudo i zacząłem wszystko ściągać..ale wyszarzony jest klik z paczką graficzną..ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 @ralf Nie ma źródła do tego dodatku graficznego. Szukałem, ale nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 @ralf nawet u siebie sprawdziłem i tego dodatku nie pobierałem. A jak chcesz mieć lepszą grafikę to zamiast OGSE może od razu sobie OGSR zainstaluj i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Dziękuje bardzo za odpowiedź..nawet nie wiedziałem że jest jakiś OGSR...poszukam...ale jeszcze mam jedno pytanie..w tym samym temacie(OGSE) . jak już wszystko pościągałem i chciałem sobie to powrzucać do tego głównego katalogu(jak w instrukcji) -spolszczenie i resztę tego ...-najpierw odpaliłem sobie ten plik główny...a on już jest po Polsku! to sobie tak myślę ale za bardzo się niestety nie znam..-może ta wersja gry :(Mod jest formie Repack) jest już z tymi wszystkimi ulepszeniami? i spolszczeniem i tymi "łatkami"? mod ściągnąłem z : cloud.mail - [KLIK] Torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 @ralf nie po prostu konfigurator jest spolszczony. Patrz tutaj I nie dubluj postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi