DaveLja Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Witam interesuje mnie frakcja bandytów a najbardziej : -Kiedy najlepiej się dołączyć -Czy da się pokonać stalkerów i jaka jest za to nagroda -Czy potem będzie cel na zniszczenie powinnośći -Czy bandyci będą respili nowe oddziały bo pamiętam ,że jak byli już tylko w bazie ( nienaruszonej ) to nawet się z niej nie ruszali... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 @DaveLja Scenariusz na jakim oparta jest gra CzN, wyklucza grę jako bandyta. Jeśli popatrzysz w Odnoszenia, to przeciw nim są wszystkie ugrupowania, a ich możliwość poruszania się jest mocno ograniczona. Nie będziesz mógł wykonać zadań linii fabularnej. To pytanie powinieneś zadać nie tutaj, w dodatkach do gry podstawowej, ale w podstawowym temacie gry. Jeśli chcesz grać jako bandyta, to są mody np. Historia Dzika, które na to pozwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 @DaveLja Ja generalnie raz grałem Bandytą i miałem tylko raz problem (nie pamiętam dokladnie czy to to, bo to kilka lat temu było, ale chyba w Limańsku jakiś oddział był wrogo nastawiony wobec mnie no i jedynie do mnie nawalali i nic więcej) Ale odpowiadając na twoje pytania: W dniu 13.11.2022 o 17:07, DaveLja napisał(a): Kiedy najlepiej się dołączyć 1) Nie napisałeś, czy już na Wysypisku byłeś tak więc powiem ci co i jak trzeba zrobić. Generalnie jakbyś nie wszedł to Bandyci będą kontrolować przejścia, nie możesz ich zaatakować, bo popsujesz reputacje z nimi. Masz do wyboru: a) Wybrać opcję z oddaniem im kasy b) Wybrać opcję gdzie nie oddajesz im kasy i spierniczasz od nich daleko aż do bazy Bandytów Potem sobie już tylko idziesz pogadać z Jogą Ale teraz konkretnie - Do Bandytów najlepiej dołączyć dopiero po ukończeniu zadania z ochroną stalkerów na Jantarze kiedy będą wyłączać pole psionicznie (powodem jest to, że gdybyś dołączył wcześniej to ci stalkerzy by po prostu byli wrodzy i nie ukończyłbyś zadania) W dniu 13.11.2022 o 17:07, DaveLja napisał(a): Czy da się pokonać stalkerów i jaka jest za to nagroda 2) Oczywiście, że tak. Najpierw za przyjęcie Joga ci daje w ciul granatów i 20.000 Rubli Najlepiej rzucająca się w oczy rzecz w nagrodę za rozwalenie stalkerów jest granatnik i 37.000 Rubli. Jeszcze coś dostajesz dodatkowo, ale to nie pamiętam to. W dniu 13.11.2022 o 17:07, DaveLja napisał(a): Czy potem będzie cel na zniszczenie powinnośći 3) Nie Jeżeli chcesz powalczyć z Powinnością to dołącz do Wolności W dniu 13.11.2022 o 17:07, DaveLja napisał(a): Czy bandyci będą respili nowe oddziały bo pamiętam ,że jak byli już tylko w bazie ( nienaruszonej ) to nawet się z niej nie ruszali... 4) Tak Mam nadzieję, że pomogłem. Generalnie to bycie Bandytem sprawia że gra się robi trudniejsza, bo PRAWIE WSZYSTKIE frakcję są wrogo nastawieni (Poza Wolnością, Renegetami i chyba Czystym Niebem), ale cóż...heh, grasz w Czyste Niebo, więc nic cię już nie zaskoczy chyba xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi