Jump to content

Kilka pytań

Recommended Posts

Kilka pyta? dotycz?cych przedmiotów zbieranych w grze:

1. mikrouk?ady – zbieramy 13, Chudy potrzebuje 10. Co z reszt?? Mo?na je sprzeda? czy b?d? jeszcze do czego? potrzebne

2. detonatory i materia? wybuchowy z timerem – mo?na tego u?ywa? czy b?d? potrzebne w jakie? que?cie który gdzie? kiedy? si? pojawi?

3. Gdzie? przeczyta?em, ?e cz??ci broni (np. niewidzialne bizony) nie nale?y si? pozbywa? gdy? s? zadaniem w jakim? que?cie. Kto? wie w jakim i czy jest to quest istotny dla poci?gni?cia fabu?y – ja niestety pozby?em si? ju? tego ?elastwa i nie wiem czy mam ?a?owa? czy nie.

4. Misja dla Gawra w której zostajemy otruci i ograbieni – kasa te? nam przepada, czy tracimy tylko towar?

Ad.1 - reszt? mo?na sprzeda?

Ad.2 - mo?na u?ywa? - jest to nowa mo?liwo?? i nie czyta?em nigdzie, ?eby przynale?a?a do jakiego? kwestu.

Ad.3 - ?a?owa?

Ad.4 - tu nie jestem pewien. Zapisa? przed i b?dzie wiadomo. Zreszt? towar tez mo?na wcze?niej gdzie? schowa? w pobli?u.

Co do 3 pytania to w zapomnianym lesie 2 zadanie z trzech od krzy?aka moim zdaniem nagroda za te 6 bizonków nietrafiona dostaniesz pud?o na 8 artów w tym czasie jedno ju? masz jak sprzedasz u Sidora to dostaniesz ze 180 ru a fakt ?e b?dziesz mia? 2 pud?a przy próbie u?ycia b?dzie powodowa? wyloty u mnie tak by?o i si? nam?czy?em ?eby si? go pozby? najlepiej wi?c i?? do niego bez pud?a u sidora i szybko sprzeda? ?eby przyst?pi? do 3 zadania ale nie pami?tam co za nie dostaniesz i czy jest co? wartego dalszej pracy dla krzy?aka

Ja mam teraz po trzy pojemniki – fakt, ?e chyba wszystkie kupione – zero crashów. Za o przy próbie przeniesienia ich wszystkich do plecaka (tego stacjonarnego, zamykanego na k?ódk?) witam si? z pulpitem. Tak samo z reszt? jak przy próbie schowania do plecaka bomb czasowych i detonatorów...