pda13 Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Zabrałem misję od Kopacza na naprawę jego karabin. PKM'a mam dostarczyć Siniakowi, jednak jest zaznaczony jako wróg. Zainstalowałem już Fix na wrogość Npc jednak nie działa. Próbowałem też strzelać do niego żebym mógł dać mu apteczkę jednak to też nie działa. Co mam z tym zrobić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Gdy docierałeś do Siaka, to zapewne wystrzelałeś przeciwników na trasie i wokół niego, a wtedy mogłeś przypadkowo trafić w niego. Cofnij się w zapisie do tego momentu, gdzie on nie jest wrogo nastawiony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pda13 Posted January 29, 2023 Author Report Share Posted January 29, 2023 @metek58A da się zmienić coś w plikach ,żeby nie był wrogo nastawiony? Ta misja jest wogóle istotna? Jak sobie ją ominę to nic się nie stanie? Bo fleszke od Kopacza już dostałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 Ja takich zmian nie potrafię robić, ale też nie polecam, bo ta wrogość skądeś się wzięła. Pisałem Ci, abyś cofnął się w zapisach, gdzie Siniak nie jest wrogo nastawiony. Coś musiałeś źle zrobić, że masz taką sytuację. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts