gucio46 2 Report post Posted October 3, 2009 Jak wleźć na górę do tego helikoptera ,jak ktoś wie to pisać już 3 godziny skacze i szwedem się i nie mogę nie można teraz tylko po wykonaniu innej misi :cry: Go to top Share this post Link to post Share on other sites
The Iceman 2 Report post Posted October 3, 2009 Też mam ten problem i będę próbował go rozwiązać. Może gdzieś jest jakiś teleport, nie wiem. EDIT: I na to wygląda, że trzeba dotrzeć do teleportu, który znajduje się na środku pierwszej lokacji przy zniszczonej wiosce. Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Najemnik32 3 Report post Posted October 3, 2009 Przebiegasz między anomaliami w rozwalonej wiosce i skaczesz w wyrwę w płocie. Moja rada: Przygotuj sobie trochę ammo, a zanim wejdziesz do groty sprawdź śmigłowiec. Go to top Share this post Link to post Share on other sites
The Iceman 2 Report post Posted January 2, 2010 Jak tylko dodam od siebie, że nie należy schodzić z płaskowyżu, ponieważ nie dostaniemy się do helikoptera w inny sposób i będziemy musieli ponownie skorzystać z teleportu, a to już jest strata czasu i ew. amunicji na napotkane mutanty. Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Donord 0 Report post Posted January 12, 2010 Pogadaj z Noe(stalker w Zniszczonej Barce albo jakoś tak:P). Go to top Share this post Link to post Share on other sites
EnforcerGP 4 Report post Posted April 21, 2014 Musisz z tym Noe pogadać. Ścieżka na płaskowyż prowadzi przez anomalię. Go to top Share this post Link to post Share on other sites
kondotier 5539 Report post Posted April 21, 2014 EnforcerGP - rada dla Ciebie, jako nowicjusza na forum. Zanim odpowiesz, popatrz na datę posta z pytaniem.Teraz odpowiedziałeś na post, prawie sprzed pięciu lat. Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Ezaikiel 5 Report post Posted November 11 @kondotier 5 lat w tą czy tamtą :v 5 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
kondotier 5539 Report post Posted November 11 @Ezaikiel To dla Ciebie. 1 Go to top Share this post Link to post Share on other sites