gucio46 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Jak wleźć na górę do tego helikoptera ,jak ktoś wie to pisać już 3 godziny skacze i szwedem się i nie mogę nie można teraz tylko po wykonaniu innej misi :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Też mam ten problem i będę próbował go rozwiązać. Może gdzieś jest jakiś teleport, nie wiem. EDIT: I na to wygląda, że trzeba dotrzeć do teleportu, który znajduje się na środku pierwszej lokacji przy zniszczonej wiosce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Przebiegasz między anomaliami w rozwalonej wiosce i skaczesz w wyrwę w płocie. Moja rada: Przygotuj sobie trochę ammo, a zanim wejdziesz do groty sprawdź śmigłowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jak tylko dodam od siebie, że nie należy schodzić z płaskowyżu, ponieważ nie dostaniemy się do helikoptera w inny sposób i będziemy musieli ponownie skorzystać z teleportu, a to już jest strata czasu i ew. amunicji na napotkane mutanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donord Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Pogadaj z Noe(stalker w Zniszczonej Barce albo jakoś tak:P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnforcerGP Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Musisz z tym Noe pogadać. Ścieżka na płaskowyż prowadzi przez anomalię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 EnforcerGP - rada dla Ciebie, jako nowicjusza na forum. Zanim odpowiesz, popatrz na datę posta z pytaniem.Teraz odpowiedziałeś na post, prawie sprzed pięciu lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezaikiel Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 @kondotier 5 lat w tą czy tamtą :v 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 @Ezaikiel To dla Ciebie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi